VI Cara Amón

0

Skyrunner National Series

Copa FEEC de curses verticals​

Dia 31 maig a les 15:30h

Inscripcions

La cursa sortirà de Barruera (1080m) i  s’enfilarà fins  la carena que ens durà fins al cim de les Roies de Cardet (2444m).  L’itinerari de baixada serà el mateix que el de pujada. Us hi esperem tan als corredors d’alt nivell, com als que simplement  voleu gaudir  d’una bonica excursió. Per això, el tall d’horari és ampli.

Web del lloc

Serveis:

  • Guarderia i ludoteca per als fills i filles dels participants i acompanyants i public de Cara Amón

I a més a més:

CURSA SKY SPEED

Diumenge matí, 12:30h - Pla de l’Ermita

La cursa SKY SPEED, es realitzarà al Plà de l’Ermita. El recorregut és de 100m+ de desnivell positiu amb 200 m de distància amb una pendent mitja del 50%.

La inscripció és realitzarà dins del mateix formulari d’inscricpció del Cara Amon per tan sols 2€, o bé el mateix dia de la cursa amb un cost de 5€.

SERVEI GRATUÏT DE GUARDERIA-LUDOTECA PER ALS FILLS I FILLES DELS PARTICIPANTS DE CARA AMÓN. L’horari serà dissabte 31 de maig, de 15:45h a 21:30h i es realitzarà a l’Escola de Barruera.

Els participants de CARA AMÓN tenen l’entrada gratuïta a les esgèsies “Patrimoni de la Humanitat” de la Vall de Boí el diumenge 1 de juny. Recolliràn l’entrada  al Centre del Romànic a Erill la Vall.

CURSA DE MUNTANYA INFANTIL “CARA AMÓN XICS”

Diumenge al matí. Barruera

Inscripcions gratuïtes a partir de les 8:30h del matí a l’Era.
Requisit: disposar del carnet esportiu corresponent del Consell Esportiu Corresponent a cada comarca. Els nens que no tinguin aquest carnet, hauran de pagar una assegurança de dia de 2 euros al moment de fer la inscripció.

Aquesta cursa és NO competitiva. Tots els participants tindran un obsequi de participació al finalitzar la prova.

Material Obligatori: jaqueta paravent (totes les categories).

Hi hauran 3 categories:

  • XICS: 3, 4, 5 i 6 anys: Sortida cursa: 10:00h. 500m distància, 80m+ desnivell positiu.
  • CANALLA: 7,8, 9 i 10 anys. Sortida cursa: 9:30h. 1km distància, 250m+ desnivell positiu.
  • BORDEGOTS: 11,12, 13 i 14 anys: sortida cursa: 9:00h, inscripcions a partir de les 8:30h del matí.

Info Recorregut BORDEGOTS:

  1. Distància total: 2Km
  2. Desnivell pujada: 500m+
  3. Pendent mitjana: 25,4%
  4. Pendent Màxima: 36,3%

​El recorregut serà de l’Era fins a l’Ermita de St Salvador, a 1574m d’altitud. Coincidint amb el recorregut original de la CARA AMÓN. La Meta serà a l’ermita on tindran avituallament.

XOCOLATADA POPULAR:
A les 10:45h a ​l’Era hi haurà xocolatada per als participants de CARA AMÓN, de la CARA AMÓN INFANTIL , SKY SPEED i acompanyants.

CAMINADA POPULAR

Organitza: Centre Excursionista Alta Ribagorça.

Inscripció:
Federats: gratuïta
No fedrats: 5 euros per l’assegurança.
Opcional: samarreta Cara Amón (5 euros).

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la cursa, el 31 de maig, de les 12h a les 15:15h de la tarda a la zona d’entrega de sorsals.

Hora de sortida: 15:30h

La caminada sortirà del Càmping Boneta i seguirà el mateix recorregut de la cursa Cara Amón fins arribar a la ermita de St Salvador on s’hi podrà gaudir d’unes vistes espectaculars de la Vall de Boí. Un cop a la ermita, els caminadors que vulguin podran pujar fins a la carena o al cim o bé es podran quedar a veure i a animar els participants de la cursa Cara Amón.

 

 

Comments are closed.