ATOMIC Ski Race 4t Open Vall de Boí

0

 7 de març de 2015… 4a edició de l’Open Vall de Boí

L’OPEN VALL DE BOÍ és una cursa d’esquí de muntanya jove però amb experiència en ser un gran esdeveniment esportiu a nivell estatal.

Aquest 7 de març de 2015 presentarà la seva 4a edició essent per tercer cop Campionat d’Espanya, sense oblidar la vessant popular de la cursa que no deixa de tenir la competició de caracter “open” oberta a tothom.

La FEDME ha inclós l’Open Vall de Boí 2015 en el seu calendari com a “Campeonato y Copa de España de Esquí de Montaña Individual, Federaciones Autonómicas y Clubs“, per la qual cosa tindrem un cop més a la Vall de Boí els millors especialistes de la disciplina.

Un any més, tornarem a gaudir d’uns dels itineraris d’esquí de muntanya més espectaculars que es poden trobar, passant per arestes, canals i corredors d’autèntica alta muntanya amb pujades i baixades que ens faran superar els 3600m de desnivell acumulat en el recorregut més exigent i els 2000m en el cas del recorregut més assequible.

kilian sortida

                                                   Foto: Kilian Jornet (Open Vall de Boí 2012)  -Instaneu-

La cursa està organitzada conjuntament pel Club Excursionista Alta Ribagorça (CEAR) i Summit Events, amb la col·laboració de l’estació d’esquí de Boí-Taüll i l’Ajuntament de la Vall de Boí i aquest any per primer cop amb la d’Atomic, que aprofitarà l’esdevenimet per a presentar la nova gamma de material d’esquí de muntanya de la marca.

 

Més informació i inscripcions: www.summitevents.cat/openvalldeboi

 

 

Leave A Reply